Afyonkarahisar Ziraat Odası

ZOBİS
Afyonkarahisar Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZIN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜN MESAJI

BAŞKANIMIZIN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜN MESAJI

Başkanımızın 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Afyonkarahisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇANKAYA 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününün bütün dünyada “Çiftçiler Günü” olarak kutlandığını dile getiren ÇANKAYA, ülkemizde de bu önemli gün kutlanmaktadır. Tarım tüm ülkelerde gıda üretiminde en temel unsurdur. Tarım her dönem en önemli sektörler arasında yer almıştır. Bizleri aç bırakmayan , geçimini topraktan sağlayan ürettiği ürüne değer katarak bize ulaştıran, ülkemizin kalkınmasında ve ekonominin büyümesinde katkısı olan her türlü zorluğa rağmen yağmur çamur demeden  tarlasını, bahçesini, ahırını terk etmeden alın teri dökerek çalışan fedakar, cefakar  tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutlar, Tabi afetlerden uzak hasadı, bereketi ,kazancı bol günler diliyorum.