Afyonkarahisar Ziraat Odası

Afyonkarahisar Ziraat Odası > Duyurular > BASIN TOPLANTISI DUYURUSU

BASIN TOPLANTISI DUYURUSU

Türk Çiftçisi Demokrasinin Yanında…

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve 81 ilin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanları, 4,5 milyon üyesi adına,  demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkan bildirisini eş zamanlı basın toplantılarıyla açıklayacak.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile 81 ilin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanları, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkan bildirisini, 766 Ziraat Odası ve bu Odalara üye olan 4,5 milyon çiftçi adına, eş zamanlı basın toplantılarıyla kamuoyuyla paylaşacak.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın Ankara’da Genel Merkezde, İl koordinasyon Kurulu Başkanlarının da illerinde yapacağı basın toplantıları yarın (21 Temmuz 2016 Perşembe) saat 11.00’de, bütün Türkiye’de aynı anda başlayacak.
Toplantıların kamuoyuna duyurulmasını sağlayacak siz değerli basın mensupları arkadaşlarımızın ilgisine şimdiden teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

TZOB Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Tarih  :           21 Temmuz 2016, Perşembe (Yarın)
Saat   :           11:00